GOTHIC 4

General News About Video Games
User avatar
meatwaud27
Gaining Momentum
Gaining Momentum
Posts: 69
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:20 pm
Location: Cheney, WA
Contact:

Re: GOTHIC 4

Post by meatwaud27 » Fri Oct 22, 2010 9:41 pm

yea... but i just dont think a game like that should lag that bad.
"You proceed from a false assumption: I have no ego to bruise."
- Spock, Star Trek II: The Wrath of Khan
Image

User avatar
DeltaVI
Site Admin/Founder
Site Admin/Founder
Posts: 308
Joined: Tue Oct 12, 2010 2:00 pm
Location: Spokane WA
Contact:

Re: GOTHIC 4

Post by DeltaVI » Sun Oct 24, 2010 1:59 am

it shouldn't but its jowood for ya!

Btw here is a temp fix for shuttering/lag-


In the ProcessManager.xml edit the line:

ThreadConfig platform="PC" cores="1". Changed cores to 2.
Also every instance of memory-synchronized="false" changed to ="true".

Works well for me let me know if it worked for you or not!

also visit this link for further optimization..
http://tctech.no-ip.org/phpbb3/viewtopic.php?f=47&t=57
"The Quieter You Become The More You Are Able To Hear"

User avatar
meatwaud27
Gaining Momentum
Gaining Momentum
Posts: 69
Joined: Tue Oct 12, 2010 9:20 pm
Location: Cheney, WA
Contact:

Re: GOTHIC 4

Post by meatwaud27 » Fri Nov 05, 2010 8:57 pm

hmmm they released a hotfix. sadly, there isnt a crack out for version 1.1 and oh yea, what you told me to do deltavi didnt work at all.
"You proceed from a false assumption: I have no ego to bruise."
- Spock, Star Trek II: The Wrath of Khan
Image

User avatar
Quhan
Movin on up
Movin on up
Posts: 387
Joined: Wed Dec 01, 2010 5:15 pm

Re: GOTHIC 4

Post by Quhan » Tue Feb 15, 2011 9:45 am

what is Gothic ?
Image
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest